Aanvullende diensten

Eerste hulp bij je reisverhaal
Je kunt bij je docent, zelf een ervaren reisjournalist, ook terecht voor het laten proeflezen, corrigeren of redigeren van je reisverhaal. Benieuwd wat het kost? Hieronder staat het op een rijtje.
Proeflezen: 5 cent per woord

Je hebt een reisverhaal geschreven, maar je bent er niet zeker van of het wel goed genoeg is. Laat je tekst proeflezen en je krijgt gefundeerde feedback, zodat je precies weet op welke punten je tekst verbetering behoeft.

Tekstcorrectie: 8 cent per woord

Je hebt een prachtig reisverhaal geschreven, maar je bent geen taalnazi? Wees gerust: ik ben het wel. Stuur me je tekst en ik haal alle taal-, spel- en stijlfouten eruit en verbeter de interpunctie.

Eindredactie: 12 cent per woord

Voor een paar centen meer neem ik je tekst rigoureuzer onder handen: ik haal alle fouten eruit, controleer de interpunctie, maak kromme zinnen recht en verbeter de structuur en opbouw.

Herschrijven: 15 cent per woord

Je hebt een reisverhaal geschreven, maar bent ontevreden en komt er niet meer uit? Stuur mij je tekst en ik ga ermee aan de slag. Ik verbeter de structuur en maak je zinnen en alinea’s compacter en krachtiger. Je krijgt de herschreven tekst retour met advies: is het prima zo of behoeft hij nog inhoudelijke verbetering?

Goed om te weten

Voor alle diensten geldt een minimumtarief van 50 euro. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. De prijs wordt berekend op basis van het aantal woorden van de aangeleverde tekst.

Bestellen

Wil je gebruikmaken van een van deze diensten? Stuur een mailtje met je tekst en wat je precies wilt. Je krijgt dan snel een prijsopgaaf. Zodra je betaling binnen is, ga ik ermee aan de slag.

Let op!

Teksten van anderen corrigeren of redigeren is niet mijn core business; ik ben reisjournalist. Het kan dus voorkomen dat ik op reis ben of deadlines heb, waardoor ik tijdelijk niet beschikbaar ben. In dat geval laat ik je dat uiteraard zo snel mogelijk weten.