Cursus Reisjournalistiek? School voor Reisjournalistiek!

De School voor Reisjournalistiek biedt de eerste e-cursus reisjournalistiek van Nederland
cursus reisjournalistiek
1 okt 2015

De eerste e-cursus reisjournalistiek van Nederland

/
Geplaatst door
/
Reacties0
/
Tags
Een reisjournalist reist gratis de wereld rond en krijgt er nog voor betaald ook: wat een droombaan! Voor velen blijft het echter bij een droom, terwijl het toch echt een baan is. Voor alle reisjournalisten in spe is er daarom nu iets nieuws: de School voor Reisjournalistiek – met digitale cursussen die je leren wat je moet weten om aan de slag te gaan als reisjournalist.

Masterclass
Op 1 oktober 2015 gaat de School voor Reisjournalistiek van start met de eerste e-cursus reisjournalistiek van Nederland: de Masterclass Reisjournalistiek. In vier weken tijd worden alle geheimen van het vak onthuld. Via gedegen informatie, insider-tips en heldere voorbeelden wordt in elke digitale les telkens één onderwerp uitgediept: van artikelideeën opdoen en opdrachten scoren tot sponsoring en creatief schrijven. En dan volgt de vuurdoop: de cursist maakt zelf een reisreportage en krijgt daarop gefundeerde feedback. Wie deze Masterclass heeft voltooid, weet alles wat er te weten valt over de reisjournalistiek.

Ervaren docent
De School voor Reisjournalistiek is een initiatief van bekroond reisjournalist Sander Groen, die zijn sporen in de reisjournalistiek heeft verdiend: hij heeft 13 jaar ervaring, vloog 30 keer rond de wereld, bezocht 60 landen en publiceerde 250 reisreportages in grote en bekende kranten en tijdschriften.

Heel betaalbaar
De School voor Reisjournalistiek is geen fysieke school met een gebouw en klaslokalen en schoolbankjes en krassende nagels op het krijtbord. Het is lekker 21ste-eeuws: alles gaat online. De cursus is te volgen via computer, tablet of smartphone. Thuis of waar je maar wilt: op het terras, in de bibliotheek of op reis. De begeleiding door de docent gaat per e-mail en live-chat. Cursisten hebben contact met elkaar via een online forum. Zo kan de cursus enorm uitgebreid en toch heel betaalbaar zijn.

Aanmelden
De Masterclass Reisjournalistiek bestaat uit 20 lessen en 1 praktijkopdracht en kost € 149. Wie boekt vóór 1 november 2015 betaalt slechts € 125. Kijk voor meer informatie of een gratis proefles hier: Cursusaanbod

Plaats een reactie