Nieuws

Welkom bij de School voor Reisjournalistiek
antor workshop
2 nov 2015

Tip • 26 verkeersbureaus present op de ANTOR-workshop

Tijdens de persworkshop van ANTOR op donderdag 19 november in Amsterdam ontmoeten reisjournalisten en -bloggers de vertegenwoordigers van maar liefst 26 reisbestemmingen.

De winter is traditioneel een drukke tijd voor netwerkende reisjournalisten en -bloggers. Nog voordat Nederlanders bedenken waar ze komend jaar naartoe op vakantie gaan, plannen zij hun komende reizen op verschillende workshops en bijeenkomsten. Twee weken geleden was er het grootste reisfotografie-evenement ooit, vorige week de Travelpressentation met vijftig reisbedrijven en in januari is er het grootste netwerkevenement van het jaar: de vakdag van de Vakantiebeurs.

Over sponsoring en persreizen leer je alles in les 18 en 19 van de Masterclass Reisjournalistiek, maar slimme reisjournalisten en -bloggers nemen alvast een voorproefje op de persworkshop van ANTOR, de Nederlandse vereniging van verkeersbureaus, op donderdag 19 november in Hotel Casa 400 in Amsterdam.

De medewerkers van maar liefst 26 verkeersbureaus staan voor je klaar: Aruba, België (Vlaanderen en Wallonië), Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, India, Israël, Kroatië, Luxemburg, Maleisië, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Zweden en Zwitserland. De bijeenkomst duurt van 14:00 tot 17:00 uur en wordt daarna afgesloten met een borrel. Santé!

Aanmelden kan tot en met vrijdag 6 november per e-mail.

4 Reacties

  1. vakantaseren

    Hoi ik heb me al meer dan een week terug aangemeld maar kreeg te horen dat het vol is. Jammer want was een mooie gelegenheid geweest kennis te maken met een aantal verkeersbureaus

Plaats een reactie